Onze kippen & kalkoenen

Met de kippen op stok...

Bij ons vind je de meest uiteenlopende rassen. Van een gewone 'geredde' legkip, een opgevangen krielkipje tot een letterlijk 'gedumpte' 'Brahma-kip... Je kan het zo gek niet bedenken...

Ronquière kalkoenen

Deze kalkoenen zijn een oud ras van onze streken. Je vindt ze niet zo makkelijk meer en zijn moeilijk in stand te houden. Hopelijk voelen ze zich hier thuis, zodat ze veilig aan het nageslacht kunnen beginnen!

Zingems leghoen

Het Zingems leghoen is een Belgische raskip die bijna uitgestorven is.

Door hen hier een plekje te geven, hopen we samen hun ras in stand te houden...

 

Onze nandoes, pauwen & parelhoenen

Joske & Juliake

zijn onze 2 fiere nandoes.

Ze zijn familie van de struisvogels en de emoe's. Joske & Juliake zijn heel nieuwsgierig en komen graag eens even piepen wie er aan de weide staat!

Witte & blauwe pauwen

zijn waarschijnlijk de oudste bekende siervogels. Wanneer de mannetjespauw ongeveer 3 jaar is, is zijn mooie staart volgroeid. We zullen dus nog even moeten wachten op al die kleurenpracht!

Parelhoenen

zijn eveneens siervogels en komen oorspronkelijk uit Afrika. Ze lijken enigzins op de kalkoen. Sommigen vinden ze mooi, anderen vinden ze oerlelijk...

Wat vind jij?

 

Onze vogels

Je zal het gekwetter al wel eens gehoord hebben als je voorbij komt gewandeld of met de fiets passeert...

Er zit altijd wel leven in de brouwerij... Geniet van alle mooie parkieten en papegaaien en laat je betoveren door hun kleurenpracht!

 

Onze koi's, zeevissen & koralen

Wie van vissen houdt, kan bij het binnenkomen zeker niet langs onze koivijvijver kijken... Maar binnen wacht je nog een grotere verrassing!

Hier kan je genieten van een prachtig kleurenschouwspel van zeevissen en koralen!

Voorlopig is deze aquarium in volle opbouw, maar je ziet dit elke dag veranderen. Een zeeaquarium kan je immers niet zomaar op één dag tevoorschijn toveren, omdat koralen en vissen hun tijd nodig hebben om uit te groeien tot hun volledige grootte...

Je kan dus elke dag iets nieuws ontdekken in de bak!